Ontwerp op maat


Zinnen op Linnen voor particulier, restaurant en bedrijf

Unieke eenmalige ontwerpen met persoonlijke teksten kunt u laten ontwerpen en vervaardigen bij Zinnen op Linnen. Persoonlijke teksten als blijvende herinnering vastgelegd op een uniek tafellaken, servetten, tafelloper(s), beddengoed of ander gebruikstextiel! Een persoonlijk, stijlvol en duurzaam geschenk om cadeau te geven. 

U kunt denken aan een bruiloft, geboorte, verjaardag of een andere gebeurtenis met een persoonlijk karakter. Heeft u een bedrijf en organiseert u iets waarbij u tafellinnen nodig heeft met persoonlijke wensen? Heeft u iets bijzonders te vertellen aan uw gasten zoals bijvoorbeeld de geschiedenis van uw restaurant, uw specialiteiten of uw bijzondere wijnkelder? Dan ontwerp ik op maat een uniek tafellaken, passend bij de uitstraling van uw restaurant.

Het kunnen ook de servetten zijn of een tafelloper of een combinatie, wat u maar wilt. In een speciaal arrangement zouden de gasten dat mee naar huis kunnen nemen. Er is ook een mogelijkheid om voor uw gasten een persoonlijk tafellaken te ontwerpen waarmee de tafel gedekt kan worden als zij uw restaurant bezoeken.

Geef het tafelen een extra persoonlijke dimensie!

Het uniek op maat laten ontwerpen en vervaardigen valt in een hogere prijsklasse!!

Linnen zonder zinnen

Heeft u een ronde, ovale tafel, of een tafel met een afwijkend formaat en kunt u geen tafellaken vinden? Heeft u persoonlijke wensen ten aanzien van de afwerking? Zinnen op Linnen vervaardigt ook uniek op maat tafellinnen zonder zinnen in diverse kleuren, linnen/katoen of 100% linnen. Maar uiteraard ook tafellinnen van andere stofkwaliteiten kunnen op aanvraag worden vervaardigd.

Zelf ook
een leuk idee
of wens?
VRAAG OFFERTE AAN